EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Advent Viering
Wanneer:
02.12.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Genezingsdienst

Omschrijving

Advent Viering, Genezingsdienst, zondag 2 december, entree 13.45 uur, aanvang 14.15 uur

De tijd van Advent heeft een dubbele betekenis voor het Centrum. De vier weken voorafgaande aan kerstmis zijn een tijd van voorbereiding. De leden van het Centrum worden in deze drukke periode aangemoedigd om te luisteren naar het gezang van de engelen die de geboorte van Christus binnen in ons aankondigen. ‘Meditaties voor de Adventstijd’, geschreven door Rev. Mario Schoenmaker, is één van de middelen waardoor men zich in gelijkgestemdheid op deze gelegenheid kan voorbereiden. De eerste zondag van Advent is tevens de geboortedag van het begin van het Centrum als een afzonderlijke spirituele beweging in 1975.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!