EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Driekoningen
Wanneer:
07.01.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Agapè

Omschrijving

Driekoningen Viering, Agapè, zondag 7 januari, aanvang 14.15 uur, zaal open 13.45 uur

Elk jaar wordt in het ECC op de eerste dag van januari het nieuwe 'Woord van het Jaar' bekend gemaakt. Onze Meritus, Rev. Antoinette Schoenmaker, maakt dit 'woord' in de Nieuwjaarsnacht bekend. Het dient als een spirituele 'leidraad' voor het komende jaar. Tijdens deze Driekoningen Viering wordt nader op dit 'woord' ingegaan.

Let op: deze viering vind plaats in Bilthoven, en wij beginnen een kwartier later dan gewoonlijk!

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!