EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Volle Maan Viering
Wanneer:
28.05.2018 20.00 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Volle Maan Viering

Omschrijving

Volle Maan Viering, maandag 28 mei, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

Deze viering wordt een aantal maal per jaar gehouden op het moment dat de maan zo volledig mogelijk de zon weerkaatst en de geestelijke krachten van de maan neerstralen op de aarde. Het is een tijd van uitstorting van hernieuwde energie├źn en van de transformatie van de ziel. Tijdens deze viering wordt er aan de aanwezigen de mogelijkheid geboden een persoonlijke boodschap te ontvangen.

Deze viering zal verzorgd worden door onze Meritus, Rev. Antoinette Schoenmaker, en is daarom Engels-talig.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!