EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
St. Jan Viering
Wanneer:
24.06.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Kosmische Mis

Omschrijving

St. Jan Viering, Genezingsdienst, aanvang 14.15 uur, zaal open 13.45 uur

Op het noordelijk halfrond komt het kerstfeest in het midden van de winter. Het Sint Jan Feest is in deze zin ‘kerstfeest’ voor het zuidelijk halfrond. Het duidt het tijdstip aan dat de duisternis van de midwinter begint te verminderen en nieuwe energieën in de aarde vloeien als het jaar aan zijn ommekeer begint. De energieën die met deze dag in verband gebracht worden, zijn die van Johannes de Doper, hij die getuige kwam afleggen van het Christuslicht dat in de wereld komt. In onze leringen zien wij een verband tussen deze Johannes en Johannes de grote mysticus en evangelist, in wiens geschriften wij iets van het leven, het licht en de liefde kunnen opvangen, die de wereld met de komst van Christus binnenstroomden.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!