EMail Afdrukken

Agenda

Evenement 

Titel:
Michaël Viering
Wanneer:
30.09.2018 14.15 h
Waar:
De Woudkapel - Bilthoven
Categorie:
Kosmische Mis

Omschrijving

Michaël Viering, Kosmische Mis en creatieve markt, zondag 30 september, aanvang 14.15 uur, zaal open 13.45 uur

De macht van de aartsengel Michaël is tegenwoordig zeer actief in de wereld. Het feest van Michaël is belangrijk in het leven van het Centrum, omdat het door het werk van Michaël is dat de mensheid uiteindelijk het visioen van Christus zal kunnen aanschouwen. Dit feest is ook een tijd voor het vieren van de scheppingskracht, die het kenmerk is van het goddelijke in ieder van ons. Iedereen wordt aangemoedigd een bijdrage te leveren aan en toe te werken naar het dit Feest van de Creativiteit.

Locatie

Venue:
De Woudkapel   -   Website
Straat:
Beethovenlaan 21 (hoek Sweelincklaan)
Postcode:
3723 JJ
Stad:
Bilthoven
Land:
Land: nl

Omschrijving

De Woudkapel is een ontmoetingsplaats voor bezinning en inspiratie, waar ruimte is voor persoonlijke verdieping en maatschappelijke betrokkenheid. Bij de ingang ligt een molensteen waarin de symbolen van de grote wereldreligies zijn gebeiteld, prachtig de ruimdenkendheid en open geesteshouding weergevend waar we graag bij aansluiten.
Het gebouw kent een mooie en zeer ruime kapel voor vieringen en activiteiten. Het ECC viert haar diensten in de ernaast gelegen zaal.
Na afloop van onze vieringen is er altijd gelegenheid tot nadere kennismaking. Koffie en thee zijn verzorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden, een kleine bijdrage wordt op prijs gesteld.
Openbaar vervoer: Check uw OV-informatie, bijvoorbeeld 9292. Afhankelijk van uw aankomsttijd op station Bilthoven is er een heel korte busverbinding met 10 minuten lopen navolgend.
Lopend vanaf station Bilthoven neemt het ongeveer 20 minuten over de Soestdijkseweg Noord, afslag Beethovenlaan, naar de hoek met de Sweelincklaan.
U bent van harte welkom!