Welkom

bij het Instituut voor Metafysica

 

In het Instituut voor Metafysica (IM) staan de begrippen vrijheid en individualiteit, en de verkenning en ontwikkeling van het potentieel van de mens op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele vlak centraal. De cursussen van het IM bieden een stevige basis d.m.v. studie en training, voor een meer creatief en voldoening brengend leven.

Het Instituut voor Metafysica is een educatieve organisatie zonder winstbejag. Het Instituut voor Metafysica maakt deel uit van ‘The Institute of Metaphysics’, Melbourne, Australië.


Retraite o.l.v. Rev. Robert John 20 t/m 22 januari 2017

Embracing 2017 with Spiritual Intent

Van vrijdag 20 januari, 11.00 uur t/m zondag 22 januari, 20.00 uur (na het diner) vieren wij een bijzondere NIEUWJAARSRETRAITE onder leiding van Rev. Robert John uit Australië. Met elkaar zullen de betekenis van het nieuwe 'Woord van het Jaar' onderzoeken. Elk jaar op 1 januari ontvangen wij van onze Meriti dit geïnspireerde woord als spirituele leidraad. Omdat we nog niet weten wat dit woord is, zal het een avontuur zijn, vol lering, ontdekkingen en creativiteit. Er is ook ruimte voor ontspannen samenzijn en gezelligheid. Een dergelijk weekend is een diepgaande spirituele belevenis, die voor ieder persoonlijk een transformerende werking kan hebben.

Meer informatie? klik hier.


Kijkt u ook eens in onze bookshop!